Het zou leuk zijn als je wat in het gastenboek zou schrijven.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

40 Reacties

 1. Ashleigh en Renato

  Lieve Marian, Wat was je toch geweldig!!:) Nadat we twee keer eerder gezellig bij elkaar waren gekomen om het gesprek te voeren over “ons verhaal” heb je op 9 april de ceremonie geleid bij ons huwelijk. De eerste ontmoeting voelde meteen goed en door je enthousiasme toen ik je belde om je “officieel” te vragen, wist ik meteen dat we een juiste keuze hadden gemaakt. We hadden wel de eis de ceremonie in het engels te willen, maar ook dit was voor jou geen enkel probleem (and your english was amazing!).
  De ceremonie werd voltrokken met veel gelach, af en toe een traan en hele mooie woorden. We zijn je eeuwig dankbaar voor de prachtige ceremonie en ook onze gasten waren vol lof over je. Niet alle gasten kenden ons beiden even goed, maar na de ceremonie had men het gevoel ons goed te kennen dankzij de personal touch die je aan de ceremonie gaf! Nogmaals bedankt en veel succes voor de toekomst! xxx Ashleigh en Renato

  Antwoord
 2. Natasja en Mike

  Lieve Marian,

  Wat zijn wij blij dat we jou gekozen hebben voor onze huwelijksceremonie!! Van tevoren kun je je eigenlijk niet indenken hoe verschrikkelijk belangrijk dit is. Pas achteraf weet je dat de ceremonie eigenlijk het allermooiste en belangrijkste gedeelte is van je dag. En jij hebt hebt deze zo ongelooflijk mooi voor ons gemaakt! Echt onvergetelijk… Het was zo prachtig, puur en helemaal wij zoals je alles verwoord hebt. Het had voor ons niet mooier gekund. We voelde ons bij de eerste kennismaking al direct bij je op ons gemak. Je bent zo een lieve en vrolijke vrouw die ontzettend veel positiviteit uitstraalt. Wij werden gelijk blij van je en hebben alles als fantastisch ervaren! Nogmaals ontzettend bedankt. Je bent geweldig! Veel liefs, Mike & Natasja Xx

  Antwoord
 3. Robbert en Stacey

  Lieve Marian,

  Ontzettend bedankt voor het voltrekken van ons huwelijk. De toespraak, de onbevangenheid van de kinderen, de geweldige entourage….het was een sprookje!

  Onze gasten waren onder de indruk en spraken vol lof over je.

  Ontzettend bedankt voor je inzet. En ga door met je prachtige werk. Je bent geweldig!

  Wij wensen je heel veel liefde, geluk en gezondheid toe.

  Antwoord
 4. Harro en Denise

  Hoi Marian,
  Nu het stof van ons huwelijk (althans van de dag) is neergedaald hebben Denise en ik er behoefte aan om je te laten weten dat we vinden dat je je rol als trouwambtenaar voortreffelijk hebt vervuld en dat alles meer dan aan onze verwachtingen heeft voldaan. Ik realiseer me dat we nogal wat noten op onze zang hadden over wat we vooral niet wilden. Jij hebt daar invulling aangegeven op een wijze waarvoor wij veel respect hebben. We zouden, eerlijk gezegd, niet weten hoe het nog meer aan onze wensen zou hebben moeten voldoen. Precies in de roos. Bingo dus! Ook aan onze bezoeken in Muiden bewaren we uitstekende herinneringen. De gesprekken met jou hebben we zeer gewaardeerd. Ook onze gasten spreken met grote lof op de wijze waarop jij invulling en uitvoering hebt gegeven aan de ceremonie. Heel veel dank Marian en weet dat je aan Denise en mij onvoorwaardelijke ambassadeurs hebt overgehouden.

  Antwoord
 5. Tanja en Wietse Stoops

  Lieve Marian,

  Op 26 oktober heb je ons getrouwd in de oranjerie van Buitenplaats Amerongen.
  We willen je nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige ceremonie.
  Vanaf de eerste kennismaking voelde het gelijk vertrouwd. Wij kijken terug op een prachtige ceremonie, die op een persoonlijke en warme manier werd verteld.
  Nog steeds krijgen we complimenten van onze gasten op die leuke, goedlachse, warme trouwambtenaar.

  Groeten, Tanja en Wietse

  Antwoord
 6. Miranda en Peter Schoor

  Lieve Marian,
  Vorige week heb jij ons getrouwd op de locatie Klooster Bethlehem in Haren (gemeente Oss). Dat heb je fantastisch gedaan! We hebben een geweldige dag gehad en daar heb jij zeker een belangrijke rol in gespeeld. Wij en ook onze familieleden en vrienden waren/zijn erg onder de indruk hoe betrokken je was bij de ceremonie. Het voelde of je ons heel goed kende en je bracht de ceremonie met heel veel liefde, gevoel en humor. Ook erg leuk en lief dat je onze zoon Tim bij de ceremonie betrokken hebt. Onze wens was namelijk ook dat we een beetje met z’n drieën zouden trouwen en dat heb je heel goed verpakt :-).
  Een aantal quotes van onze gasten over jou:
  Het leek of ze jullie al jaren kent, wat een leuke oprechte vrouw, wat een mooie vrouw, zeer gevoelig, leuk dat ze Tim erbij heeft betrokken, ze bracht rust over en had alles onder controle, geweldige trouwambtenaar, leuk gekleed en mooie krullenbos, etc. etc.
  Alleen maar lof dus over jou Marian. We zijn blij dat we je hebben leren kennen en zullen je ook zeer zeker aanraden bij andere bruidsparen. Je bent werkelijk een topper!

  Lieve groetjes van Miranda, Peter en Tim X

  Antwoord
 7. Lasse en Marije Schöne

  Lieve Marian,

  Afgelopen juni heb jij voor ons ons huwelijk voltrokken en dat deed je op een hele persoonlijke manier. Hiervoor willen we je nogmaals enorm bedanken!

  Tijdens mijn yogaklas, waar ik hulp vroeg voor het vinden van een weddingplanner, kwam ik via een vriendin van jou aan je naam. Thuis bezocht ik je site en bekeek ik foto’s en filmpjes die we tegen kwamen. Je warme, open persoon sprak ons direct al aan en we besloten je te contacten.

  Vanaf het allereerste contact was je warm, toegankelijk en heel betrokken. Je hebt tijd genomen om ons te leren kennen en je hebt zelfs de tijd genomen om met onze kinderen van 5 en 7 te spreken, zodat ook hun verhalen over papa en mama konden worden verteld tijdens de ceremonie. Al onze gasten waren verrast door de persoonlijke verhalen die werden verteld. Dit deed je voor ons zelfs in 3 verschillende talen, want naast het Nederlands en Engels heb je voor beide Deense oma’s zelfs een aantal zinnen Deens geleerd!
  Ook heb je onze kinderen op mooie wijze betrokken bij jou ceremonie, waar ze nog steeds erg trots op zijn en wij ook! Beiden hielden wij onze ogen niet droog toen ons dochtertje bij jou kwam staan om de huwelijksakte voor te lezen.

  Al met al was het een hele persoonlijke en liefdevolle dag waar jij absoluut aan bij hebt gedragen. Onze dank is groot!

  Veel liefs van,
  Lasse & Marije

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *