Het zou leuk zijn als je wat in het gastenboek zou schrijven.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

40 Reacties

 1. Mark en Gabrielle

  Lieve Marian,

  Via deze weg nogmaals heel erg veel dank voor jou mooie woorden tijdens onze ceremonie.

  Judith gaf ons de tip om eens te kijken op jou website en na ons eerste gesprek was het voor ons al duidelijk.
  Blij waren we met jou flexibiliteit toen bleek dat we alles een jaartje op zouden schuiven.
  Het heeft er wel voor gezorgd dat we nog wat extra “gezelligheid” hadden tijdens de ceremonie, maar wat sprong je daar goed op in!! Mede daardoor heeft niemand zich gestoord aan onze drie kleintjes.

  Ook van familie en vrienden alleen maar positieve reacties gehoord en wat waren zij allemaal verrast dat het ook zo kan. Lieve, mooie persoonlijke woorden alsof je ons al jaren kent.

  Wij hadden ons geen betere ceremonie voor kunnen stellen en zullen nog vaak aan je terug denken.

  Heel hartelijk bedankt voor alles!

  Antwoord
 2. Fiona & Rens

  Lieve Marian,

  Op 18 april heb jij ons officieel in de echt verbonden, en wat deed je dat super! De eerste kennismaking bij ons thuis voelde gelijk al heel goed en je hebt al onze verwachtingen waargemaakt! Het is een heel persoonlijke en (ondanks de frisse wind) warme ceremonie geworden met een lach en een traan, heel mooi! Ook heb je onze 3 (kleine) kinderen er superleuk bij betrokken door ze met een vingerafdruk een door jou zelf gemaakte akte te laten ondertekenen. Je had zelfs voor ieder een passend cadeautje gekocht, heel lief! We hebben alleen maar enthousiaste reacties van onze familie en vrienden over jou gekregen, iedereen dacht dat je ons al jaren kende en zo voelde het eigenlijk ook! Nogmaals enorm bedankt dat je met jouw ceremonie onze dag onvergetelijk gemaakt hebt!

  Antwoord
 3. juliette en maarten

  Lieve Marian,

  Inmiddels zijn wij al zeven maanden gelukkig getrouwd.
  Al vanaf de eerste keer dat wij elkaar door de telefoon spraken was er die klik!
  En dat gevoel klopte,want na ons gesprek met zn drietjes,hier bij ons thuis, waar we hebben gelachen maar ook een traantje hebben weggepinkt.

  Tijdens de ceremonie heb je ons zo goed beschreven, het was zó vertrouwd, het leek haast wel alsof je bij de familie hoorde!
  Je stond daar zó te stralen en toonde de emotie; alle mooie woorden en de prachtige muziek lieten niemand onberoerd.
  De plechtigheid was heel bijzonder, het was één groot feest en door jou spontane, warme en grappige manier van dingen vertellen, heb je er een plechtigheid van gemaakt met een gouden randje! We zullen dat nooit meer vergeten!
  Je bent zo’n warme,stralende,lieve, mooie vrouw en je verstaat je vak zo goed!

  Dankjewel dat je Maarten en mij in de echt wilde verbinden en ons dit onvergetelijke moment hebt gegeven!
  Een dikke kus en stevige omhelzing van Maarten en Juliette Warffemius.

  Antwoord
 4. K&C

  In all honesty we were introduced to Marian by our wedding planner. The planner thought it would be a match that would work, and like a proper modern blind date we had a look at her photo long before we met her and we both fell a little bit in love. She is gorgeous, soon we worked out that the saying ‘beautiful on the inside and on the outside’ was written for her and indeed it was a match made in heaven.
  The meetings we had with her before our big day were all filled with laughter and emotion and she just understood. She understood who we are and what we feel for each other, what we had in mind for our wedding ceremony and most importantly she also heard and felt what wasn’t said at all. She gave us perfect guidance and delivered a warm, inviting, loving ceremony in Italy. All our international guests loved the ceremony and we all agreed it was something truly special.

  Antwoord
 5. Simon & Edmee

  Lieve Marian,

  Gisteren ben ik als gast aanwezig geweest bij de ceremonie van een kersvers echtpaar. Tijdens de ceremonie en het verhaal van de ambtenaar in het gemeentehuis, dacht ik al gauw terug aan onze eigen bruiloft… en heb ik aan je gedacht.

  Wow, wat heb je er toch goed voor gezorgd dat onze ceremonie nog mooier was dan wij ooit hadden gedacht! Het was zo persoonlijk en werkelijk prachtig verwoord. Een totaal plaatje: een vakvrouw met een lieve stem en glimlach, die emotie schitterend weet over te brengen en werkelijk oog heeft voor elk detail.

  Ik weet dat ik dit al eerder heb gemaild, maar ik kon het niet laten om dit toch nog een keer door te spelen naar je. You’re a star!
  Bedankt voor alles!

  Liefs, Edmee

  Antwoord
 6. Bastiaan en Rosalie

  Lieve Marian,

  Vorig jaar op 7 september heb jij ons in de echt verbonden.
  Dagelijks denken wij nog terug aan jouw of beter gezegd ‘ons’ verhaal.
  Voor dit verhaal heb jij uitgebreid de tijd genomen om met ouders en getuigen te spreken. Wat jou uniek maakt is dat je oprecht geïnteresseerd bent in het bruidspaar. Je leeft samen met het bruidspaar toe naar die o zo belangrijke dag. En dat terwijl je ieder weekend wel een paar mag huwen. Nooit krijg je het gevoel dat je een van de velen bent, maar juist het gevoel dat wij voor jou de enige zijn. Dat is zo waardevol, het gevoel speciaal te zijn en dat weet jij feilloos over te brengen. Chapeau!
  Tijdens de ceremonie was jouw verhaal een samenvatting van onze 20 jaar samen door de ogen van onze ouders, getuigen en kinderen verwoord door jou.
  Ook onze drie kinderen en alle andere kleine gasten kregen jouw onverdeelde aandacht, ingepakte doosjes rozijntjes, lollies en een eigen kinderakte!
  In plaats van jouw ‘mooie’ toga zo’n schitterende jurk passend bij ons kleurenthema maakte jou voor ons de perfecte Babs!
  Je weet van te voren niet precies waarvoor je kiest, maar niemand anders had ons beter kunnen trouwen.

  Wat dat betreft is het jammer dat wij maar één keer trouwen.

  Heel veel liefs,
  Roos en Bas

  Antwoord
 7. Jan en Ilse

  Beste Marian,

  We willen je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de geweldige ceremonie! Je hebt onze verhalen en die van de getuigen prachtig geboetseerd tot een warm, herkenbaar en soms hilarisch verhaal. Wij en onze gasten hebben er ontzettend van genoten!

  De ceremonie is een geweldige start gebleken van een heerlijke dag. Jij hebt daar met jouw hartelijke en liefdevolle energie een belangrijke bijdrage aan geleverd! Veel dank daar voor!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *