Het zou leuk zijn als je wat in het gastenboek zou schrijven.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

40 Reacties

  1. Arnaud en Marrije

    Lieve Marian,

    Wat zijn we blij en gelukkig dat we jou voor onze ceremonie hebben mogen vinden. Je hebt onze verhalen van 21 jaar samen lief en leed tot een prachtig verhaal gemaakt. Aangevuld met de informatie van onze ouders, getuigen en ons vijf jarige mannetje. Wat heb je een hoop energie gestoken in de voorbereiding. Het is niet voor niets dat iemand je na de voltrekking vroeg hoe lang je al met ons bevriend was, en dat terwijl we elkaar pas twee keer gezien hebben!
    Je hebt een groot talent voor het aanvoelen en zetten van een sfeer en weet een prachtige balans te vinden tussen de lach, de traan, het humoristische en het officiële.
    Je betrok ons zoontje ook precies op de juiste momenten en hij voelde zich ontzettend trots op zijn rol in de ceremonie.
    We zijn erg dankbaar voor de bijzonder uitgebreide en persoonlijke ceremonie die je ons gegeven hebt en die echt de kroon op deze prachtige dag was.

    Antwoord
  2. Maarten en Sandra

    Lieve, lieve Marian,
    Wij weten niet hoe wij jou kunnen bedanken! De ceremonie is zo bijzonder geweest!
    Het was echt helemaal zoals we hadden gehoopt en zelfs nog heel veel mooier dan dat.
    De rust die jij bracht toen wij toch anders en vooral veel later dan van te voren gepland aan kwamen, de manier waarop jij alle verhalen van ons in de ceremonie hebt verwerkt en waarop je de kinderen er bij betrokken hebt! Fantastisch! Floris die de door jouw gemaakte voorleesakte mocht voorlezen, jouw prachtig ingepakte krentjes die precies op het juiste moment door je werden uitgedeeld, de manier waarop je onze getuigen toesprak en ook jouw vraag: “heb ik iets gemist” aan ons toen we zo vol zaten van het ja-woord dat we spontaan de kus vergaten, en zo veel prachtige andere herinneringen aan de ceremonie, we zullen ze nooit vergeten.
    Er zijn zoveel mensen die aan ons hebben gevraagd hoe we jou “gevonden” hebben; iedereen is lovend over je!!
    We wilden zo graag dat de ceremonie het hoogtepunt van de dag zou worden en dat is dankzij jou zo goed gelukt!
    Het was super!!

    Antwoord
  3. marjo severijn

    Lieve Marian,
    Zoekt u een betrouwbare geestige,bekwame trouwambtenaar die van uw ceremonie een onvergetelijke herinnering weet te maken,zoek niet verder!!!!
    Wij kunnen alleen in superlatieven spreken als wij het over jouw bijdrage aan onze onvergetelijke huwelijksceremonie hebben.In de voorbereiding werden we al aangenaam getroffen door je warme ontvangst in je eigen huis in Weesp. Warmte,maar ook ongelooflijke professionaliteit.Doordat jij als geen ander ECHT weet te luisteren en goed observeert heb jij een ceremonie neergezet die niemand kan evenaren. Onze gasten dachten dat jij een vriendin van ons was,zo goed en liefdevol wist jij ons te typeren.Nu twee dagen na de ceremonie worden wij nog met complimenten overladen en vragen onze gasten waar we jou van kennen.
    Doordat het voor ons allebei het tweede huwelijk betrof lagen er wat gevoelige onderwerpen.Wij zijn diep ontroerd en dankbaar hoe jij op zeer discrete wijze de ceremonie leidde en ieder een podium gaf.
    Wat een klasse en wat een liefdevolle empathische vakvrouw.
    Jij bent meer dan een trouwambtenaar,jij begeleidt het bruidspaar op zeer bekwame wijze naar de grote dag toe,bent op zeer bescheiden wijze een baken op de dag zelf en toont ook nog je interesse na afloop.
    Wij beschouwen het als een voorrecht dat wij jou hebben leren kennen.
    Wij gunnen ieder bruidspaar zo’n trouwambtenaar stand toe.
    En jou gunnen we nog heel veel bruidsparen.Lieve Marian,dank voor alles,je bent een grote schat!!!!

    Antwoord
  4. Stefan & Kitty

    Lieve Marian,

    Drie weken geleden zaten wij samen bij jou aan de keukentafel. Een kennismaking waarin wij meteen de klik voelde en wisten dat jij DE persoon was om onze trouwceremonie te leiden. Het is voor jou niet makkelijk geweest om in zo’n korte tijd de juiste woorden te vinden maar wat heb je dat goed gedaan! Het was een ceremonie met een lach en een traan! Dank je wel voor de flexibiliteit, je enthousiasme en dat je ons de mooiste ceremonie hebt gegeven die wij ons hebben kunnen wensen. Ook complimenten namens onze daggasten!!

    Heel veel liefs, Stefan & Kitty

    Antwoord
  5. Geert en Liesbeth Hubers

    Vanaf het eerste moment was daar de click met onze BABS: een echt mensen mens!
    Wat ben je een vakvrouw met ontzettend veel ervaring en die er veel tijd in steekt om bruidsparen te leren kennen. We hebben genoten van de voorbereidende gesprekken waarbij je in je vraagstelling liefdevol, kritisch en humoristisch bent. Daarnaast was je niets te veel om ook de bruidsmeisjes een rol te geven tijdens de ceremonie met een passend gedicht en hun eigen kinderakte. Het resultaat was daar: een onvergetelijke ceremonie waarin je liefde en herinneringen met een lach en een traan op een bijzondere wijze combineerde. Klap op de vuurpijl de bijzonder passende gelofte die je voor ons op maat hebt gemaakt!
    Jij bent de vakvrouw voor elke bruidspaar dat een zeer persoonlijke en passende ceremonie wenst. Jouw bijdrage aan ons huwelijk heeft ervoor gezorgd dat onze droom is uitgekomen!

    Antwoord
  6. Roy & Janine

    Lieve Marian,
    Hoe gelukkig kun je zijn met een trouwambtenaar, als gasten het nog steeds over je hebben hoe mooi en persoonlijk jij onze huwelijksvoltrekking hebt gemaakt? Vanaf het begin hadden wij de wens om op een intieme wijze te trouwen op de grachten van Amsterdam. Mede dankzij jou en je professionele werkwijze hebben wij een dag gehad om nooit te vergeten. Liefde, geluk, vreugde en emotie…alles was terug te vinden! Wij willen je dan ook enorm bedanken voor de prettige samenwerking en zagen het als een voorrecht jou als ambtenaar te hebben.
    Groeten,
    Roy & Janine

    Antwoord
  7. J & G

    Hi Marian!, wat was het prachtig, wat maakte je een echt feest voor ons, we zijn getrouwd en hoe. Het was een warm bad van emoties en liefde. En jij vlocht alles naadloos aan elkaar. Onwijs bedankt! We zijn zojuist aangekomen op ons vakantieadres en wilde dit alvast met je delen. Lieve groet, J & G

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *